En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

İnsanların sıkı olarak bulunmuş olduğu binalarda kifayetli nüshada müstacel çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir konumesabesinde ivedili bir durumda çallıkışanların yahut binada kâin başka personelin emeksiz çıkışını sağlayıcı minimal dü acil çıkış kapısı bulunmalıdır.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, dünyaarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya menşe vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları yararlanma alanına gereğince, rengine göre ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yani, anayasa üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek için mutasavverken, ivedi çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya sevap açılmaktadır.

Hızlı Erişim: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma mesleklemleri hızlı bir halde mimarilabilir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Başkaca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

kullanılan yangın baplarının ne özelliklerde olduğunu ve ne derece süre yangına karşı müdafaa esenlayacağını bildirirler.

Yangın kapısı; insan sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak Yangın Merdiveni Kapısı ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page